مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و اهمیت آن

آیا تا به حال به ایجاد یک فروشگاه آنلاین فکر کرده اید! اگر مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی، به عنوان یکی از راه های کسب درآمد نوین، را بدانید، بدون هیچ گونه تعللی اقدام به تهیه یک فروشگاه آنلاین برای کسب و کار می نمائید. در بین نسلی که در دنیای دیجیتال زاده شده اند، بسیار محبوب شده است. با این توصیف حتماً متوجه شده اید که رقبای شما در این زمینه بسیار زیاد هستند، از این رو قبل از اقدام به ایجاد یک فروشگاه اینترنتی، باید اطلاعات کافی در مورد راه اندازی کسب و کارهای آنلاین داشته باشید؛ در غیر این صورت در مدت زمان کم با شکست مواجه خواهید شد.
امروزه عوامل مختلفی دست به دست هم داده اند تا تجارت سنتی را از صحنه حذف کرده و راه را برای تجارت آنلاین باز کند. محبوبیت کسب و کار آنلاین به حدی بوده است که همه مدیران و صاحبان مشاغل به فکر توسعه کسب و کار در فضای مجازی هستند. با آگاهی از مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی به این موضوع پی می برید که بهترین راه ها برای رسیدن هدف تجاری تان می باشد.
از عمده مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی این است که بدون محدودیت زمانی و مکانی، مشتری هر زمان که بخواهد می تواند محصول مورد نظر خود را از هر نقطه کشور خریداری کند.

چرا فروشگاه اینترنتی ؟
آیا هنوز در مورد مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای کسب و کار خود مردد هستید! بگذارید از شما یک سؤال بپرسم؛ چرا می خواهید یک کسب و کار برای خود داشته باشید؟
شما کسب و کار خود را راه اندازی کردید زیرا می خواستید به جای تحقق بخشیدن به آرزهای دیگران، رویاهای خود را بسازید.
شما یک کارآفرین شدید تا سرنوشت خود را کنترل کنید و بتوانید پس از سالها با علاقه و غرور به گذشته نگاه کنید و بگویید: “من توانستم از هیچی یک چیزی عالی بسازم”.
بنابراین قبل از اینکه به کارهای روزمره خود بازگردید، لحظه ای به عقب برگردید و ارزیابی کنید که آیا کسب و کار شما پایه های مناسبی دارد یا خیر. فروشگاه اینترنتی، موفقیت کسب و کار شما را تضمین نمی کند، اما قطعا شانس شما را بهبود می بخشد.
با توسعه دیجیتال در دنیای امروزی، برندسازی بدون حضور در فضای مجازی امکان پذیر نیست! تمامی کسب و کارهای کوچک و بزرگ به این امر پی برده اند، از این رو بیشتر برند و کسب و کارها با فعالیت در سطح وب می خواهند بازار هدف خود را جذب کنند.

در دنیای امروز، مصرف کنندگان دیگر محدود به مکان های جغرافیایی نمی باشند، همچنین می خواهند بدون اتلاف وقت و در کمترین زمان ممکن کارهای خود را انجام دهند. به همین سبب، فروشگاه های اینترنتی در حال حاضر، رقیب قدرتمند فروشگاه سنتی شده اند. بسیاری از مردم ترجیح می دهند از فروشگاه های اینترنتی خرید خود را به صورت آنلاین انجام دهند.
اگر اولین قدم شما برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین و کسب درآمد، ایجاد یک وب سایت یا فروشگاه آنلاین است؛ پیشنهاد می کنیم پست وبینار ما در مورد نحوه ایجاد فروشگاه اینترنتی را تا انتها ببینید. در این ویدیو اطلاعات کاملی از مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و مراحل ساخت آن را در اختیار شما قرار داده ایم!
با دنبال کردن ویدیوی آموزشی زیر می توانید به راحتی فروشگاه مورد نظر خود را در کمترین زمان راه اندازی کنید.
مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی
راه اندازی فروشگاه اینترنتی می تواند ویژگی جالب برای شما به همراه داشته باشد. مهمتر از همه اینکه برای عرضه محصولات نیازی به یک مکان فیزیکی نخواهید داشت و بخش زیادی از درآمد خود را که برای اجاره یک مکان خرج می کنید را می توانید پس انداز نمائید. در فروشگاه اینترنتی می توانید به یک بازار گسترده با تعداد زیادی مشتری دست بیابید و به هزاران نفر در لحظه و به صورت 24 ساعته خدمات رسانی کنید.

8 مزیت کلیدی راه اندازی فروشگاه اینترنتی
- ارتباط مستقیم وبرقراری تعامل آسان با مشتریان خود
- بهبود وفاداری به برند و حفظ و نگهداری مشتریان
- دسترسی کامل به اطلاعات مشتری (مواردی از قبیل ایمیل، شماره تماس، سوابق خرید)
- حل سریعتر مشکلات بوجود آمده و کنترل بیشتر بر فروشگاه
- بهینه سازی تصمیمات تجاری، عملیات، محصولات و خدمات
- مجبور نیستید سود حاصل از فروش را با واسطه گرها تقسیم کنید.
- استقلال کامل کسب و کار (شما خودتان قوانین را تعیین می کنید)
- کاهش هزینه های انبارداری، نیروی کار و غیره
توجه به این نکته مهم است که علی رغم مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی که ذکر شد، مشکلات خاص خود را نیز دارد. برای موفقیت در این کار، باید استراتژی بازاریابی برای فروش محصولات خود داشته باشید. کسب و کار خود را تبلیغ کنید! البته باید بگویم شاید این کار با این چالش های پیش رو دشوار به نظر بیاید، اما به مرور زمان روال کار دستتان خواهد آمد!
نکاتی کلیدی در راه اندازی فروشگاه اینترنتی
یکی از مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی از گذشته تا به امروز، بازارایابی آنلاین بوده است؛ از طریق دیجیتال مارکتینگ می توانید کاربران اینترنتی را ترغیب به بازدید از وب سایت خود نمائید.
یک لوگوی گویا که بیانگر کسب و کار شما باشد را انتخاب کنید. این لوگو به تنهایی می تواند نمادی از اطمینان و اعتماد در فروشگاه اینترنتی شما باشد.
سعی کنید نام برند محصولات خود، پرفروش ترین و پرطرفدارترین محصولات را در صفحه اول یا صفحه اصلی سایت خود قرار دهید تا کاملاً در دسترس مشتریان شما باشد و راحتی را که برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی در نظر گرفته شده بود، ایجاد کنید.
ایجاد یک وبلاگ پر محتوا و با کیفیت را فراموش نکنید زیرا ارزش فروشگاه شما را بسیار بالا می برد و علاوه بر بهبود سایت و رتبه بندی آن در موتورهای جستجوی گوگل، مطالب مفید و جالبی را در اختیار کاربران قرار می دهید. این مطالب برای آنها مهم است و دوباره از صفحه شما بازدید خواهند کرد.
فروشگاه های اینترنتی از گذشته تا امروز
تاریخچه فروشگاه های اینترنتی در ایران به اوایل دهه 80 باز می گردد که فروشگاه دیجی کالا تاسیس شد. آن روزها بزرگترین مشکل مردم بی اعتمادی به خرید اینترنتی بود. البته این مشکل تا حد زیادی با گذشت زمان به تدریج برطرف شده است و امروزه افراد زیادی به صورت آنلاین خرید می کنند.
این روزها یکی از راه های نسبتا ساده برای کسب درآمد که بسیار مورد توجه قرار گرفته و افراد زیادی آن را امتحان کرده اند، داشتن یک وب سایت و فروشگاه های آنلاین می باشد. به لطف فروشگاه دیجی کالا و اعتمادی که بعداً مردم در خرید اینترنتی به دست آوردند، مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی روز به روز در حال رشد است و هیچ وقت برای ورود به آن دیر نیست. زیرا ایجاد یک فروشگاه آنلاین مانند فروشگاهی است که 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته باز است.
علاوه بر این در مقایسه با سایر مشاغل اینترنتی و بررسی مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی،(Online Shop) یکی از با ثبات ترین روش های کسب درآمد در فضای مجازی می باشد؛ زیرا هرگز مانند دیگر رسانه های اجتماعی از قبیل اینستاگرام و تلگرام با خطر فیلتر شدن مواجه نخواهد شد.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
پیش بینی رفتار مشتریان با استفاده از هوش مصنوعی
تاثیر هوش مصنوعی در بازاریابی دیجیتال
تکنیک های جدید بازاریابی دیجیتال کدام ها هستند؟
نرخ تبدیل (Conversion Rate)چیست؟
انواع بازاریابی رایج کسب و کارها + 19 مدل بازاریابی
اهمیت برندینگ در کسب و کار چیست؟ + 5 جنبه کلیدی آن
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
ممنونم محتوای خوب و جالبی بود. این روزا که دیگه کسی حتی به تبلیغات لوله بازکنی برچسب های تو کوچه خیابونم نگاه نمیکنه و اینترنتی سفارش میده، امیدوارم این طرح صیانت از فضای مجازی نتونه راحتی و سرعت توی کارها رو از مردم بگیره و به جاش کسب و کارهای آنلاین روز به رو ز رونق بگیرن، طرف الان برای لوله بازکنی هم اینترنتی سفارش میده چه برسه به سایر کارهای مهم که به اینترنت وابسته هستن.
ممنونم از نظر ارزشمندت میلاد جان
بله کاملا درسته الان سرعت پیشرفت تکنولوژی خیلی بیشتر شده و امیدواریم که طرح صیانت لطمه ای به کسب و کارها وارد نکنه.
از طرفی بحث متاورس داره خیلی جذابتر میشه و طی چند سال آینده شاهد اتفاقات بسیار عجیبی خواهیم بود که شاید چند سال قبل فکرش رو نمیکردیم و تهدیدها و فرصت های جدیدی برای کسب و کارهای اینترنتی بوجود میاد.امیدواریم از این قافله عقب نمونیم 🙂