6 تکنیک برای اجرای ایده های خوب در یک کسب و کار آنلاین

ایده های ناب راه اندازی کسب و کار هر از گاهی به سراغ ما می آیند، شاید بتوان گفت تنها سه یا چهار ایده خلاقانه در طول زندگی هر فردی به ذهن او خطور می کند. بنابراین باید به دنبال بکارگیری این ایده ها و استفاده از فرصت های بدست آمده باشید.
با وجود این، برای تبدیل کردن ایده های خود به واقعیت، مستلزم داشتن یک استراتژی کاربردی هستید. بدون یک استراتژی و مدیریت درست، امکان دارد ایده های شما راه اندازی کسب و کار فقط در حد یک رویا برای تان بماند.
بسیاری از کارآفرینان و نوآوران کسب و کارها، با گیر افتادن در دام های اتلاف ایده های خوب، در وسط راه دچار سردرگمی می شوند. بنابراین برای موفقیت در یک کارآفرینی و راه اندازی یک کسب و کار ، بهتر است با ماهیت و روش های غلبه بر این دام ها آشنا باشید.
تکنیک های پیاده سازی ایده ها در راه اندازی کسب و کار
تعهد در راه اندازی کسب و کار
اولین قدم برای حیات بخشیدن به ایده های خود در راه اندازی کسب و کار ، داشتن تعهد نسبت به اجراهای این ایده ها است و باید تمام سعی تان بر این باشد، رویاهای خود را به واقعیت تبدیل کنید. بطور خلاصه اگر یک ایده کسب و کار دارید و می خواهید در راه اندازی آن به موفقیت برسید، نسبت به اجرای آن مصمم و متعهد باشید و در یک مسیر برنامه ریزی منظم پیش برید.
تحقیق کافی برای ایده کسب و کار
در مورد ایده های خود باندازه ی کافی تحقیق کنید و آن ها را دست کم نگیرید، یک زمان لازم برای انجام تحقیق در مورد آن اختصاص دهید. با دست کم گرفتن اهمیت تحقیق، امکان دارد در وسط فرآیند راه اندازی کسب و کار با مشکلات بزرگتری روبرو شده و منجر به شکست شما در پیاده سازی ایده هایتان گردد. حتی در مواردی ممکن است از همان ابتدا در شروع کار با شکست مواجه شوید.
بهترین روش برای درک کامل از چگونگی اجرای یک ایده کسب و کار و آگاهی بیشتر، لازم مواردی که در ذیل ذکر شده است، به درستی انجام دهید:
- تا می توانید کتاب بخوانید.
- به پادکست ها گوش کنید.
- با متخصصان به گفتگو بپردازید.
- پکیج های آموزشی ببینید
زمانبندی مناسب در راه اندازی کسب و کار
برای نتیجه بخش بودن ایده های راه اندازی کسب و کار خود، بایستی با یک زمانبندی مناسب، شرایط را برای ارائه آن مهیا سازید. گاهی اوقات کسب و کارهای بزرگ با شکست مواجه می شوند، چرا که زودتر یا دیرتر از زمانی که باید در بازار مطلوب خود قدم گذاشته اند.
میزان موفقیت رقبای خود را در بازار تجزیه و تحلیل کنید. برای پیشی گرفتن از رقبای خود در سطح بازار باید به دنبال یک فرصت مناسب جهت ارائه ایده ی راه اندازی کسب و کار خود باشید. شناسایی یک فرصت مناسب برای دریافت پاسخ مثبت از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
داشتن یک راهبرد خوب در کسب و کار
یک راهبرد خود عبارتست از:
- برنامه ریزی موثر
- سازماندهی جامع و دقیق
از نظر برخی صاحبان کسب و کار، داشتن یک برنامه راهبردی برای رسیدن به موفقیت ، کاری سخت، دشوار و پر مسئولیتی است. در بسیاری مواقع، برنامه ریزی کردن برای اجرا کردن یک ایده راه اندازی کسب و کار ، به یک پروسه خسته کننده تبدیل می گردد. اغلب صاحبان کسب و کار در صدد برنامه ریزی کلی برای موارد بنیادین بر می آیند و بدون داشتن یک برنامه سازماندهی شده کار را شروع می کنند. اما واقعیت این است، بدون داشتن یک برنامه واضح و یک بازاریابی محتوا برای چگونگی تبدیل ایده خود به واقعیت، ممکن است با مشکلات غیر منتظره ای از قبیل کمبود بودجه مواجه خواهند شوند و ایده شان را محکوم به شکست کند. بنابراین برای پیشرفت اول از هر چیزی یک برنامه ی واضح و سازمان یافته برای اجرای ایده کسب و کار خود داشته باشید.
همانطور که یک ضرب المثل قدیمی می گوید: اگر در آماده سازی خود با شکست مواجه شدید، خود را برای شکست آماده کنید.
انتظارات واقع بینانه
نگاه واقع بینانه ای به ایده های خود داشته باشید، با انتظاراتی مانند به دست آوردن سود زیاد هیجانی پیش نروید. با داشتن رویای موفقیت یک شبه ، در صورت روبرو شدن با هر گونه ناملایماتی در طی پروژه، شما وسط راه دلسرد و ناامید خواهید شد. توجه داشته باشید برای رسیدن به نتیجه مطلوب، نیاز به زمان دارید و در این راه همواره باید صبور باشید. انتظار رسیدن به یک موفقیت فوری لاجرم منجر به ناامیدی و شکست زود هنگام خواهد شد.
عدم ترس از شکست
در روند پروژه به هیچ عنوان از شکست ها نترسید، شکست فرصت یادگیری و رشد را برای شما فراهم می کند. شکست پایان راه نیست، که مایه ی سرافکندگی کسی شود. اغلب شخصیت های موفق و برجسته با شکست های بزرگ شروع کرده اند، بنابراین با شکست ها روبرو شوید، بدون هیچ ترس و یا خجالتی به دنبال رفع آن باشید. شعار ما این است، ترس ها را کنار بگذارید و بدانید شکست واقعی در نداشتن تلاش باندازه کافی و به کار نبستن هر آنچه در توان دارید است.
دنبال کردن قاطعانه یک ایده حتی با وجود احتمال شکست، بازهم کار بسیار شجاعانه ای است و شما را از همه ی کسایی که فقط به فکر رویا پردازی هستند، موفق تر می سازد.
تعداد زیادی هستند، بخاطر ترس از شکست، جرأت ریسک ندارند و ایده هایشان را دفن می کنند. برای کسب موفقیت در ایده های خود دام های که باید از آن ها اجتناب کنید را شناسایی کنید و ایده های خود را از رویا به واقعیت تبدیل کنید.
دیدگاهتان را بنویسید